Site

18. dubna 2012 v 18:10
• 001. MESSAGES
» Nejnovější zprávy od adminky blogu

• 002. LAYOUTS
» Všechny layouty, které se tu vystřídaly

• 003. UPDATE
» Aktualizace

• 004. AFFILATES
» Seznam spřátelených blogů

• 005. APPLY?
» Chceš spřátelit blog?
 

Shake It Up

18. dubna 2012 v 18:06
• 001. ABOUT
» O čem je seriál

• 002. CHARACTERS
» Hlavní i vedlejší postavy seriálu

• 003. NEWS
» Novinky o SIU

• 004. ONLINE EN
» Epizody seriálu online v originálním znění

• 005. ONLINE CZ
» Epizody seriálu online s českým dabingem

• 006. MUSIC
» Hudba ze seriálu

• 007. EPISODES
» Seznam a popisy epizod

• 008. OTHER
» Ostatní věci týkající se seriálu

Zendaya

18. dubna 2012 v 17:58
• 001. BIOGRAPHY
» Životopis

• 002. FILMOGRAPHY
» Filmy a seriály ve kterých se Zendaya objevila

• 003. FACTS
» Zajímavosti

• 004. NEWS
» Novinky

• 005. VIDEOS
» Různé videa

» Zendaya vyfocená s jinými slavnými celebritami
 


Filmography

18. dubna 2012 v 17:39 | Isabelle

2010-???: Shake It Up! - Rocky Blue
2011: Good Luck Charlie - Rocky Blue
2011: PrankStars - Herself
2011: Pixie Hollow Games - Fern (voice)
2012: Frenemies - Halley Brandon

Biography

18. dubna 2012 v 17:31 | Isabelle

Zendaya Coleman, lépe známá jen jako Zendaya, je americká herečka, tanečnice a zpěvačka. Momentálně natáčí sitkom pro Disney Channel, NA PARKET! kde ztvárňuje roli Raquel "Rocky" Blue.

Zendaya se narodila rodičům Claire a Kazembe Colemanovým 1. září 1996 v Oaklandu v Kalifornii. Vyrůstala jako součást Kalifornského divadla Shakespeare kde pracovala její matka jako domovnice. Kromě studování konzervatoře začala později hrát v mnoha divadelních představeních, tím pomohla finanční situaci jejich rodičů.

Zatímco přestoupila na Oaklandskou školu umění, hrála v divadelní hře jménem Once on This Island malou Moune Ti. Hrála taky ve hrách jako např: Richard III., Večer tříkrálový a mnoho dalších.

Svoji profesionální kariéru začala tím, že se stala modelkou značky Macy's, Mervyns a Old Navy. Také hostovala v seriálu ICARLY a objevila se jako záložní tanečnice v reklamě na značku Sears s Disney hvězdou Selenou Gomez. Zendaya v současné době hraje v seriálu NA PARKET! spolu s Bellou Thorne (role Cecilia "CeCe" Jones) - příběh o dvou kamarádkách které se prostřednictvím taneční soutěže snaží stát slavnými.

Začátkem roku 2012 bylo oznámeno, že její první filmová role nastane právě v tomto roce. Film se údajně bude jmenovat FRENEMIES a zahraje si zde s Bellou Thorne a Stefanií Scott. Zendayin první song se jmenoval Swag It Out a stal se velmi populárním na iTunes a Amazonu. Spolu s Bellou Thorne mají na kontě hit Watch Me"- premiéra oficiálního videa byla na Disney Channel 17. června 2011.
csfd.cz

Kam dál